ПОДІЯ

Круглий стіл присвячений Дню Соборності України та п’ятій річниці надання Томосу про автокефалію

У місті Кам’янець-Подільський 24 січня 2024 року, за підтримки ГО центр громадських ініціатив «АГОРА», відбувся Круглий стіл присвячений Дню Соборності України та 5-ої річниці надання Томосу про автокефалію на тему: «Незалежна Церква. Незалежна Держава. Духовна Єдність. Соборна Україна».

Духовенство Камʼянеччини на чолі з правлячим архієреєм Хмельниччини Преосвященним єпископом Павлом, єпископ – ординарій РКЦ Леон Дубравський, депутати міської, обласної, верховної рад, представники громадськості, волонтери, сімʼї полеглих Героїв, преса та небайдужі віряни говорили про важливий хід розвитку Православної Церкви України вцілому та особливо на Камʼянеччині.

Резолюцією заходу стало декларування різнобічної допомоги та популяризації нашої Церкви в регіоні, бо ПЦУ є справжнім фундаментом духовності Української держави та духовно-просвітницьким фундаментом українського народу. А війна московії з Україною це очевидно показала.

Тож Незалежній Державі-Незалежна від московії Православна Церква України, яка є основою захисту від пропаганди фсб рф, що до сьогодні, нажаль, постійно поширюється узаконеною, відверто проросійською релігійною організацією, яка діє в Україні під назвою УПЦ (в єдності з московським патріархатом).

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *