У неділю про митаря і фарисея, 25 лютого 2024 року, архієпископ Хмельницький і Шепетівський Павло, на запрошення настоятеля, секретаря Управління Хмельницької єпархії, протоієрея Володимира Марущака з архіпастирським візитом відвідав храм Всіх святих землі Української міста Хмельницький де очолив Божественну Літургію.

За богослужінням були піднесенні додаткові прохання про визволення нашої Батьківщини від нашестя чужинців, утвердження в Україні єдиної Помісної Православної Церкви, за воїнів-захисників Української держави, за добробут, мир, здоров’я і спасіння наше, за владу і наш народ та за спокій душ усіх полеглих оборонців Батьківщини і мирних жителів, щоб Господь Бог наш допомагав нам у всьому.

Під час Літургії Його Високопреосвященство звершив пресвітерську хіротонію над студентом КПБА, дияконом Павлом Шинківським.

На запричасному проповідь виголосив благочинний Свято-Покровського кафедрального собору міста Хмельницький протоієрей Володимир Ільчишин.

Наприкінці богослужіння архіпастир звернувся до духовенства та вірян з настановами та привітав всіх з недільним днем, подякував за спільну молитву.

У свою чергу на адресу очільника єпархії з подячним словом звернувся настоятель парафії, протоієрей Володимир.

Завершилося богослужіння уставним многоліттям.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *