У день, коли Православна Церква молитовно відзначає одне з дванадесятих свят Благовіщення Пресвятої Владичиці нашої Богородиці й Приснодіви Марії, 25 березня 2024 року, на запрошення настоятеля парафії протоієрея Анатолія Биха, архієпископ Хмельницький і Шепетівський Павло, очолив Божественну Літургію за чином святителя Іоана Золотоустого, яка згідно з церковним уставом розпочалася сьогодні з вечірньої у Свято-Успенському храмі міста Хмельницький.

За богослужінням були піднесенні додаткові прохання про визволення нашої Батьківщини від нашестя чужинців, утвердження в Україні єдиної Помісної Православної Церкви, за воїнів-захисників Української держави, за перемогу правди й справедливий мир, за добробут, здоров’я і спасіння наше, щоб Господь Бог наш допомагав нам у всьому.

На заприсасному проповідь виголосив благочинний кафедрального собору Покрову Пресвятої Богородиці прот. Володимир Ільчишин.

В кінці Божественної Літургії, після відпусту, архієпископ Павло звернувся до присутніх парафіян зі настановчим словом, подякував настоятелю парафії протоієрею Анатолію та усім присутнім за спільну молитву та закликав на всіх Боже благословіння.

Своєю чергою настоятель парафії протоієрей Анатолій Бих подякував керуючому Хмельницькою єпархією за відвідини їхньої парафії.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *